OKULUMUZDA DİJİTAL ATÖLYE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Okulumuzda Dijital Atölyenin Açılışı Gerçekleştirildi.Açılışa Kaymakamımız Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Şube Müdürümüz Hürrem Tanrıverdi, okulumuzun yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamımız Erkan Karahan, açılışta yaptığı konuşmasında dijital atölyenin öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.Okulumuz bünyesinde açılan dijital atölyede 1 adet ana bilgisayar, 2 adet tasarım bilgisayarı ve 10 adet android çizim tableti yer almaktadır. Dijital atölyede öğrencilerimiz, açık kaynak kodlu yazılımlar ile dijital resimleme teknikleri, animasyon, hareketli grafik, çizgi film teknikleri, 3 boyutlu tasarım, prodüksiyon ve yeni medya alanlarında yüksek öğrenim öncesi bilgi ve donanıma sahip olmaları amaçlanmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

12.01.2024 123

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024