ÖĞRENCİMİZ KISA FİLM YARIŞMASINDA JÜRİ ÜYESİ

ÖĞRENCİMİZ KISA FİLM YARIŞMASINDA JÜRİ ÜYESİ

DALGA 5. KISA FİLM YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ SELİN BİLGİN'E JURİ GÖREVİ VERİLDİ.

27.10.2021 296

Güzel Ordu Derneği 'nim Kısa Fim Yarışmasında öğrencimiz Selin Bilgin seçici kurulunda yer aldı. "Dalga" teması ile bu yıl 5. si gerçekleştirilen Kısa Film Yarışması 22-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Yarışmanın teması olan "dalga" yaptığımız her şey kendi dalgasını yaratır. Suyun yüzeyine atılan minik bir taşın yarattığı dairesel dalgalar gibi, eylemlerimiz de bireysel etkilerini aşarak sürekli genişleyen ve etrafını etkileyen bir dizi dalgaya neden olabilir. Buna domino, kartopu veya kelebek etkisi diyebiliriz; esasında hepsi momentum ile ilgilidir.

Momentum arttıkça en küçük aksiyon bile büyük bir etkiye neden olabilir. Çıkarılan ufak bir ses bir hareketin öncüsü olabilir, küçük bir iyilik hayat kurtarabilir. Yaptığınız şey şu an ne kadar küçük görünürse görünsün, geleceğe etkisi çok daha büyük olabilir.27-10-202127-10-2021

Yarışma Komitesi;  Ana Jüri yanı sıra yedi kişiden oluşan Genç Jüri'nin değerlendirmede yer alması gençlerin bakış açısının ve beğeni-ilgi düzeylerinin belirleyici olmasını önemsiyor. Genç Jüri arasında yer alan öğrencimiz Selin Bilgin'i kutluyoruz.