ÖĞRENCİLERİMİZ RESSAMLAR ÇALIŞTAYINA KATILDI

Öğrencilerimiz Ressamlar Çalıştayına Katıldı

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği “Eğitimci Ressamlar Çalıştayı"na okulumuz Resim Bölümü’nden beş öğrencimiz katıldı.

27.03.2023 389

13-17 Mart 2023 tarihleri arasında yapılan etkinlikte Ordu'nun tarihi ve turistik güzellikleri 21 resim öğretmeni tarafından tuvallere aktarıldı. Bu süreçte öğrencilerimiz asistanlık yaparak harika bir deneyim yaşadılar.

Okulumuz Resim Bölüm Başkanı Orhan ZAFER; Çalıştayda görev alan 11B sınıfı öğrencileri Ece Yücebaş, Bilgenaz Topaloğlu 12B sınıfı öğrencileri Hicabi Arda, Tuğrulhan Çolak ve Nuray Kurt çalıştay süresinde resim yapan öğretmenlerle tanışıp onların resim, teknik ve uygulama aşamaları gözlemledi. Böylesine önemli bir organizasyonda yer alan öğrenciler için eşsiz bir deneyim olduğunu belirtti.

Çalıştaya katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

27-03-2023