"2023 TÜRKİYE VE ORDU" RESİM YARIŞMASI

Okulumuz Altınordu Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi'nin geleneksel olarak yaptığı; İlimizdeki ortaokullarda okuyan 8. sınıf öğrencilerinden resim alanında yetenekli öğrencileri tespit etmek, yetenekli öğrencileri ödüllendirmek ve resim eğitimine yönlendirmek amacıyla yapılacak olan resim yarışması başlıyor.

27.10.2021 1404

ALTINORDU PENPE-İZZET ŞAHİN GÜZEL SANATLAR LİSESİ

RESİM YARIŞMASI

KAPSAM: Resim yarışması; Ordu merkez ve ilçelerdeki ortaokullarda okuyan 8. sınıf öğrencilerini kapsamaktadır.

AMAÇ: Okulumuz Altınordu Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi'nin geleneksel olarak yaptığı; İlimizdeki ortaokullarda okuyan son sınıf öğrencilerinden resim alanında yetenekli öğrencileri tespit etmek, yetenekli öğrencileri ödüllendirmek ve resim eğitimine yönlendirmek.

KONU                       :  "2023 TÜRKİYE ve ORDU "

İÇERİK                     :  "100. Yılını 2023 de kutlayacak olan ülkemizi, gelecekte nasıl

düşlüyoruz?" sorusunun zengin hayal gücüyle görselleştirilmesini

bekliyoruz.

BOYUT                     : 35*50

TEKNİK                   : Karakalem, Pastel, Sulu Boya ve Guvaj Boya Resim Tekniği

SON KATILIM        : 15 Nisan Cuma 2022

YARIŞMA İLE İLGİLİ DİĞER ŞARTLAR:

*Her öğrenci yarışmaya 1 eserle katılacaktır

*Resimlere paspartu yapılmayacaktır

*Okullar yarışmaya katılacak resimleri katlanmayacak biçimde paketleyerek göndermelidir.

*Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecektir.

*Çalışmalar son katılım tarihine kadar Ordu Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi 'ne elden ya da posta ile ulaştırılmalıdır.

*Yarışmaya gönderilecek resimlerin arka sol üst köşesine ekte gönderilen Form (Etiket ) doldurularak yapıştırılacaktır.

DEĞERLENDİRME:

Yarışmaya katılan çalışmalar Ordu Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmenlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecektir.

ÖDÜLLER:

*1.2. ve 3.'lük ödülü             : Resim Malzemesi ve Başarı belgesi

*3 Adet Mansiyon                : Resim Malzemesi ve Başarı belgesi

*Jüri Özel Ödülü                  : Resim Malzemesi ve Başarı belgesi

*Ödül alan öğrencilerin Danışman Öğretmenlerine katılım belgesi verilecektir.

*Sergi ve Ödül Töreni         :

Okulumuz Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamındaki sergide ödül alan çalışmalar sergilenecektir.

Ödül alan öğrenci ve okullara yer ve tarih konusunda bilgi verilecektir.

*Gönderilecek resimlerin arka yüzünün sol üst köşesine mutlaka bilgileri eksiksiz olarak doldurup ekleyiniz.

ADI-SOYADI

SINIFI

YAŞI

RESİM ÖĞRETMENİ