Lokman UZUNÇAKMAK - Okul Müdürü

19 Mayıs 1977´de Ordu-Kabadüz´de doğdu. İlk ve orta okulu Kabadüz´de bitirdikten sonra orta öğrenimini Ünye Sağlık Meslek Lisesi´nde tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olduktan sonra Kastamonu-Küre Lisesine Coğrafya Öğretmeni olarak atandı.Burada okul müdürlüğü de yaptı. Ardından sırasıyla Ordu-Gürgentepe Lisesinde öğretmenlik, Ordu- Gölköy Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcılığı, Gölköy Öğretmenevi Müdürlüğü, Ordu-Kabadüz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu-Ünye İmam Hatip Lisesinde  öğretmenlik, Fatsa Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı, Ordu-Gülyalı Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Ordu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü görevlerinde bulundu.Halen Ordu- Altınordu Penpe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü olarak görevine devam etmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.